Thinktool Master X - Отзывы и обсуждение.
Oil Reset, Elec. Throttle Relearn, IMMO, Injector, SAS ResetAFS Reset, Bleeding ABS, BAT. Match, GearBox Learn, Brake Reset, DPF Reg., EGR Adaption, Sun Roof, Sus Reset, TPMS ResetAirbag Reset, A/F Reset, Coolant Bleed, Gear Learn, Language Change, NOx Sensor Reset, ODO Meter, Seats Calibration, Stop/Start Reset, Transport Mode, Tyre Reset, Windows Calibration, AdBlue ResetAC System Relearn/Initialization, Engine Power Balance Monitoring, Gas Particulate Filter Regeneration, High Voltate Battery Diagnostics, Intelligent Cruise Control System, Motor Angle Calibration, IMMO PROG.
- Более 100 поддерживаемых марок автомобилей
- Поддержка всех современных протоколов 12В/24В
- Эргономичный и удобный корпус
- Поддержка 9 дополнительных модулей
- Поддержка коммерческого транспорта 24В (Опция)
- 2 года обновлений в комплекте
- Работает после окончания подписки
- Топология блоков
- Наличие русского языка
- Чтение/удаление ошибок по всем системам автомобиля
- Чтение текущих данных автомобиля
- Тестирование исполнительных механизмов
- Адаптация блоков
- Кодирование ЭБУ/настройка ЭБУ под пользователя
- Выполнение 35 функций сервисного обслуживания
- Топология блоков
- Онлайн кодирование и программирование
Oil Reset, Elec. Throttle Relearn, IMMO, Injector, SAS ResetAFS Reset, Bleeding ABS, BAT. Match, GearBox Learn, Brake Reset, DPF Reg., EGR Adaption, Sun Roof, Sus Reset, TPMS ResetAirbag Reset, A/F Reset, Coolant Bleed, Gear Learn, Language Change, NOx Sensor Reset, ODO Meter, Seats Calibration, Stop/Start Reset, Transport Mode, Tyre Reset, Windows Calibration, AdBlue ResetAC System Relearn/Initialization, Engine Power Balance Monitoring, Gas Particulate Filter Regeneration, High Voltate Battery Diagnostics, Intelligent Cruise Control System, Motor Angle Calibration, IMMO PROG.
Вы должны быть зарегистрированы для просмотра изображений.